Acties voor Make-A-Wish

Jouw talent, tijd of geld kan levens veranderen

Scroll naar beneden om mee te doen

aan een bestaande actie

The Dutch 750


30 september - 1 augustus

Doe jij ook mee? In drie dagen 750 kilometer op de fiets door het prachtige Gelderse landschap. Samen voor een ander. Ga jij ook de uitdaging aan om een mooi bedrag bij elkaar te trappen voor Make-A-Wish en Support Casper? Meld je aan voor de 1e editie van The Dutch 750 via www.thedutch750.nl

Main Energie Business Challenge


Drie dagen lang rijden verschillende teams met slechts één doel: geld ophalen! Main Energie Business Challenge staat in 2019 volledig in het teken van Make-A-Wish Nederland! Hanneke Verburg en Marian van Eldik rijden als team Make-A-Wish mee. Steun jij ze?


City Wish Walk


14 juli - Rotterdam

City Wish Walk is een wandelevenement waar echt íedereen aan mee kan doen. Geniet onderweg van de leuke plekjes van Rotterdam die speciaal voor jou zijn uitgezocht.

Beleef tijdens de wandeling en bij de finish zelf de unieke wensvervullingen van ernstig zieke kinderen. Het gaat deze dag niet om het neerzetten van een topprestatie, maar is juist een waar wandelfeest voor families, vrienden, bedrijven, scholen en verenigingen. Loop mee en laat je sponsoren! Want door jouw sponsorbijdrage kan Make-A-Wish nog meer wensen vervullen.


Van 2 km speurneuzen tot 12 km wandelen: iedereen kan meedoen! Dus... wandel jij ook mee? Schrijf je nu in en krijg tot 1 april € 5,- early bird korting!

Nijmeegse Vierdaagse Wish Walk


16 - 19 juli

Ben jij al in het bezit van een startbewijs voor de Nijmeegse 4-Daagse en lijkt het je een mooi idee om met nóg meer voldoening het beroemde kruisje op te halen? Dat je met elke stap ook een ziek kind een glimlach bezorgt? Dat je met jouw inzet een heel gezin een enorme energyboost voor de toekomst geeft? Word dan WishWalker!
Trommel al je vrienden, familie en collega´s op… en laat je sponsoren voor Make-A-Wish.

Aanmelden is heel eenvoudig en kan via www.wishwalk.nl

Dam tot Damloop


22 september

Daag jezelf uit en lever een sportieve bijdrage aan de vervulling van een liefste wens! Met een team van 50 lopers neemt Make-A-Wish Nederland ook dit jaar deel aan de Dam tot Damloop op zondag 22 september 2019. Wij reserveren graag een plek voor jou in ons team. Loop je in een bedrijventeam dat Make-A-Wish wil sponsoren? Dat zou fantastisch zijn! Bij interesse en/of vragen mail: mail@damloopmakeawish.nl


Wil jij ook in actie komen voor Make-A-Wish?

Wij helpen je graag met ideeën, informatie en het toesturen van materiaal. Vaak zijn we er zelf ook bij.

Telefoon: 035 – 20350320