Rangupgrade voor de gloednieuwe musical ’t Schaep met de 5 Pooten

Ben jij klaar voor het gezelligste avondje uit van het jaar? Kom dan naar de gloednieuwe musical ’t Schaep met de 5 Pooten, vol Amsterdamse gein en onvergetelijke liedjes. Via onderstaande link kun je extra voordelig naar de voorstellingen van mei en juni in het Amsterdamse DeLaMar Theater: voor de prijs van tweederangs kaarten zit jij op de eerste rang! Zo bespaar je maar liefst €10,- per kaart.

Het verhaal

In ’t Schaep met de 5 Pooten gaan we nog één keer terug naar het gelijknamige café met al zijn ontroerende, hartveroverende, hilarische stamgasten. Zo zien we kroegbaas Kootje de Beer, zijn maat Lukas, buurvrouw Doortje en alle vaste klanten in een nieuw, fris verhaal van Raoul Heertje. Weer wordt er te veel gedronken en geroddeld, maar nooit te veel gelachen. En natuurlijk komen bekende nummers als 'We benne op de wereld om mekaar te helpen niewaar', 'Als je mekaar niet meer vertrouwen kan' en 'Het zal je kind maar wezen' voorbij!

Exclusieve actie

Dankzij de tijdloze praatjes, herkenbare live muziek en de fantastische cast met o.a. Jeroen van Koningsbrugge en Eva Van der Gucht is ’t Schaep met de 5 Pooten voor zowel trouwe fans als nieuwe bezoekers een voorstelling om in het hart te sluiten. En met deze exclusieve actie kun jij hier heel voordelig op de eerste rang van genieten. Boek snel, en maak je klaar voor een heerlijke theateravond!