WISH JOURNEY

Ready for take off?!

De 7-jarige Qeadan is helemaal gek van vliegtuigen. Hij speelt vaak met speelgoed vliegtuigjes. Hij zou dolgraag piloot willen worden.

Qeadan heeft samen met zijn ouders hun huis in Curaçao verlaten zodat Qeadan in het Prinses Máxima Centrum de beste zorg kan krijgen voor zijn ziekte. Zijn liefste wens ging hier in Nederland in vervulling!


Een ervaring om nooit meer te vergeten

Alle stickers zijn geplakt op de aftelkalender van Qeadan. Zijn liefste wens gaat in vervulling! De eerste stop is bij General Aviation Terminal. Qeadan mag samen met een piloot gaan vliegen! Hij is meteen helemaal enthousiast. Qeadan zwaait nog even naar zijn moeder en oma en stijgt dan op. Wat is het toch bijzonder om Amsterdam van boven te zien!


De volgende boardingpass is niet blauw maar groen. Zou dit een teken zijn? Qeadan mag een kijkje nemen bij Transavia! Een 747 wordt speciaal voor Qeadan in de hangaar geparkeerd.

'Hij denkt dat hij een echte piloot is en dat hij zelfs vliegend naar Curaçao teruggaat' -

Iedereen kijkt vol bewondering onder het toestel. Ook het landingsgestel wordt uitvoering bestudeerd. Ondertussen is er een trap geplaatst en mag hij zelfs in het vliegtuig kijken. Even rennen in het vliegtuig is toch ook wel heel erg leuk. Al snel zit Qeadan in de cockpit en wordt alles uitgebreid bestudeerd. Wat is dit allemaal bijzonder!


Het gezin neemt plaats in de simulator, als de simulator weer “landt” komen er allemaal hele blijde gezichten naar buiten. Want hoe bijzonder is het op te landen op vliegveld Hato van Curaçao als je zo ver van huis bent.

'Wat ons als ouders ontzettend heeft ontroerd, is de aandacht van iemand die geen familie is maar die zich ontzettend veel over onze situatie bekommert.'

Een beetje zon uit Curaçao


Wat ons als ouders ontzettend heeft ontroerd, is de aandacht van iemand die geen familie is maar die zich ontzettend veel over onze situatie bekommert.

Make-A-Wish laat het zonnetje bij ons schijnen op dagen wanneer we veel heimwee hebben naar thuis (Curaçao). Ze betrekken niet alleen ons kind tijdens de voorbereiding naar zijn wens, maar ook ons als ouders. Door een appje, telefoontje en zelfs een beetje zon vanuit Curaçao in de vorm van een buisje met warmte en een buisje met zand naar ons te sturen. We zijn ze enorm dankbaar!