"De baas zijn"

Fedde, 7 jaar


De Wish Journey van Fedde

Eindelijk is het dan zover, de wensvervulling van Fedde! Na een hele lange en ernstige periode van ziek zijn hebben Fedde en zijn familie het wel verdiend om een mooie dag te beleven. Fedde wil een verrassingsdag waarin hij de baas mag zijn!

Fedde is een echte liefhebber van snoep. En wat is er dan mooier dat je snoep mag scheppen zoveel je wilt en zelf mag kiezen. Heel bescheiden kiest hij voor het kleinste zakje, maar uiteindelijk gaat het niet passen! Ook zijn broer en zus mogen van baas Fedde nog iets uitzoeken en uiteindelijk gaat hij met zijn zakken gevuld en een smile op zijn gezicht weer naar buiten.

Het gouden ticket

Fedde heeft een gouden ticket gewonnen van de allergrootste chocoladefabriek en mag hier een middag de directeur zijn. Ze worden ontvangen op de rode loper door twee medewerkers in Twix-kleding. Fedde krijgt van directeur Martijn Derks de sleutels en een pasje om alle deuren te openen. Dan gaat de rondleiding beginnen. Hij mag de chocolade keuren en proeven. Iedereen verwelkomt hem en geeft de nieuwe directeur een hand. Fedde geniet en vindt alles even prachtig. Zoveel snoep dat er van de band af rolt. Hij kijkt zijn ogen uit.

Tot slot mag hij samen met zijn zus en broer nog een groot stuk chocolade versieren. Voor Fedde een mooie plak met het PSV-logo erop. Zijn favoriete club. Na een geweldige dag wordt het gezin met de limousine weer thuisgebracht met in de kofferbak vele kilo's aan snoepgoed!!