Welkom terug!

De zomervakantie is nu echt voorbij; voor ons betekent 1 september de start van het nieuwe boekjaar. De cijfers van het afgelopen jaar beloven veel goeds. Zo hebben we maar liefst 24 meer Wish Journeys vervuld dan verwacht. Een stijgende lijn dus, die we de komende jaren hopen door te zetten. We gaan dit jaar voor 655 vervulde Wish Journeys!

Het is onze droom uiteindelijk uit te komen op het magische getal van 1000, want in Nederland krijgen jaarlijks ongeveer 1200 kinderen te horen dat ze een ernstige ziekte hebben. Ze verdienen het allemaal om hun liefste wens vervuld te zien. Elke wens is zo bijzonder, zo uniek om te doen. In dit Wish Magazine delen wenskinderen Duuk en Fedde graag hun verhaal.

Terug naar waarmee ik mijn voorwoord begon: het nieuwe boekjaar. Op ons kantoor borrelt het van de goede ideeën. We hebben nog een maand tot de Kids’ Night in het DeLaMar Theater (12 november) in Amsterdam. Deze tweede editie moet natuurlijk weer net zo succesvol worden als de vorige. Het thema van de avond is ditmaal impact, de impact van ons werk op het leven van onze wenskinderen en de mensen eromheen. Centraal staan drie filmportretten van wenskinderen die de impact van een Wish Journey duidelijk illustreren. Hier vind je alvast een sneakpreview van het verhaal van Yassir.


Nog een nieuwtje: voorafgaand aan de Kids’ Night vieren wij in het DeLaMar de lancering van Make-A-Bizz, de business club voor onze Wish Partners. Met een diner en een interessante keynote spreker willen we onze gewaardeerde partners bedanken voor hun steun. Partners als BAM Infra Telecom die ons een jaar lang gaat ondersteunen. Joost Chantrel, Hoofd HR vertelt waarom ze voor Make-A-Wish kozen en wat ze voor ons kunnen betekenen.


Kortom, ook in dit Wish Magazine hebben we weer genoeg verhalen te vertellen. Verhalen die het waard zijn verteld te worden. We hopen dat je ze met veel plezier leest.


Hanneke Verburg, directeur