Meerhoven 24

8-9 September, Eindhoven

Dit bijzondere hardloopevent met de 24-uurs estafette vindt ook dit jaar weer plaats in Eindhoven, in de gelijknamige buurt Meerhoven. Meerhoven24 is al jaren een trouwe partner van Make-A-Wish Nederland, en staat ook dit jaar weer volledig in het teken van onze stichting. Mede dankzij alle mooie opbrengsten die zijn voortgevloeid uit Meerhoven24 kunnen wij de liefste wensen van kinderen en jongeren van 3 tot 18 jaar realiseren.


Naast alle sportieve activiteiten zijn er ook een hoop feestelijke festiviteiten over het gehele weekend. Dus ook voor alle bezoekers is er een hoop te doen. Tijdens deze editie van Meerhoven24 zal er ook een Make-A-Wish Team meelopen tijdens de 24-uurs estafette! Samen met alle andere teams die deelnemen aan Meerhoven24, gaan we er dit jaar weer een groot feest en succes van maken, om nog vele unieke wensen in vervulling te laten gaan.

WishWalk

Van 17-20 juli lopen onze WishWalkers mee met de Nijmeegse Vierdaagse. Loop jij ook mee om de liefste wens van een kind te vervullen? Met elke stap dichter bij een liefste wens.

Dam tot Damloop

Op zondag 23 september 2018 kunnen 50.000 hardlopers meedoen aan de 34e editie van de Dam tot Damloop. Ook dit jaar doet een team mee namens Make-A-Wish.


Bredase Singelloop

Zondag 7 oktober 2018 neemt Team Make-A-Wish weer deel aan de Bredase Singelloop (5 km, 10 km of halve marathon)!