Ladies for Make-A-Wish

Ladies’ Circle Nederland maakt het verschil! Op 2 juni heeft onze directeur Hanneke Verburg een waanzinnige cheque van € 315.809,- in ontvangst mogen nemen. Twee jaar lang hebben de Ladies’ zich met veel enthousiasme ingezet om zoveel mogelijk geld op te halen voor ernstig zieke kinderen. Chapeau voor alle Ladies!!!

Wensrit levert €11.000 op en wens Charlotte gaat in vervulling.

Zondag 10 juni vond de 2e editie van de Wensrit plaats. Een tourrit van klassieke en bijzondere auto’s door Noord-Limburg met als doel geld op te halen voor onze organisatie. Zo’n 130 auto’s reden mee en prezen stuk voor stuk de route, organisatie en het goede werk dat wij verrichten. Tijdens de lunch ging de allerliefste wens van Charlotte (16) uit Sevenum in vervulling. Zij werd benoemd tot junior-ambassadeur van Make-A-Wish in Limburg.

Klasgenoten Nick komen in actie

Vorig jaar is de wens van Nick in vervulling gegaan. Een ontmoeting met de Amerikaanse vlogger Logan Paul. Nick is begin dit jaar helaas overleden. Logan Paul bracht op emotionele wijze een eerbetoon aan hem. Sinds die tijd hebben Nick zijn vrienden niet stilgezeten.


Bekijk hier de vlog van Logan Paul over Nick.


“Zijn wens was meer kinderen een dag laten beleven die hij gehad heeft. Dus voor ons was het duidelijk, we moesten geld inzamelen om andere kinderen zo'n dag te kunnen geven.”

Organiseer jouw eigen actie!

Jouw talent, tijd of geld kan het leven van een kind met een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte positief veranderen.
Door spontane acties van mensen zoals jij zijn wij in staat meer Wish Journeys te organiseren. Sluit je liever aan bij een van onze eigen acties? Dat kan natuurlijk ook. Je hoeft echt geen topatleet of rekenwonder te zijn om een actie op te starten. Doe gewoon wat je zelf leuk vindt.
Je staat er nooit alleen voor. We helpen je met bijvoorbeeld promotiemateriaal en media-aandacht. Vaak zijn we er zelf ook bij.