In 1989 vervulden wij onze eerste hartenwens. De 10-jarige Cindy wilde zó graag een tv-opname bijwonen van de toen heel populaire serie ‘Zeg ‘ns AA’. Een enthousiaste verpleegster van het Haagse Juliana Kinderziekenhuis meldde haar wens aan.

MEER DAN 600 WENSEN

Vrienden van de stichting fietsten het geld bij elkaar. Cindy mocht als een echte filmster naar de studio én op de foto met ‘Mien Dobbelsteen’. De rest is geschiedenis. Met ruim 400 vrijwilligers realiseren we nu jaarlijks meer dan 600 wensen van ernstig zieke kinderen en jongeren tussen 3 en 18 jaar.


Wie had dat ooit gedacht, toen in 1989. Nu 30 jaar later kunnen we zoveel mooie verhalen delen. Net zoals de verhalen over de zelfgemaakte tekenfilm van Redwane, Liz de celebrity, Daan de fotograaf of prinsesje Sareah.


En over alle andere kinderen, ouders en vrijwilligers die samen de Wish Journey aangaan. Ons jubileum is een mijlpaal om bij stil te staan. Met een loterij, nieuwe evenementen, een heus Wensbal, speciale Make-A-Wish munten, sieraden, een boek en nog veel meer. Samen met u willen we er een mooi jaar van maken en nóg meer allerliefste wensen van kinderen vervullen!


Tot volgend jaar!