Mijn wens is een ontmoeting met Dwayne Johnson

Murat

Ziekte van Hodgkin

De Wish Journey van Murat
(geschreven door Murat)

Tijdens mijn stage in Amsterdam werd ik gebeld door Make-A-Wish Nederland. Bij het opnemen van de telefoon begonnen de vragen bij mij weer omhoog te komen. ‘Mag ik hem dan nu eindelijk gaan ontmoeten? En wanneer zou dat dan kunnen?' Op dat moment begreep ik het echt. Het was het wachten zeker waard!


De emoties die ik toonde waren niet te beschrijven. En ook mijn stagebegeleider kon dat gelijk opmerken. Toen ik hem vertelde dat mijn wens vervult zou worden keek hij mij met een lachend gezicht aan en gaf mij een schouderklopje. ‘’Het is je zeker gegund na wat je hebt meegemaakt.’’

DE ONTMOETING

Eenmaal op de filmset aangekomen merkte ik dat mijn zenuwen het mij niet erg makkelijk maakten. Na een rondleiding te hebben gehad gingen we naar een ander deel van de filmset. Ons werd verteld dat we naar de schermen moesten kijken omdat er voor ons een scene zou worden gespeeld. Met alle aandacht gericht op de schermen keken we toe wat er ging gebeuren.

Op dat moment kwam Dwayne Johnson binnen. Ik kon het haast niet geloven! Na een lange tijd wachten was het moment aangekomen. De lach op mijn gezicht vertelde heel veel.


LAATSTE VERRASSING

Dwayne vertelde ons dat hij nog een laatste verrassing had. Hij nam ons mee naar buiten waar drie luxe auto’s stonden. Een Lamborghini Huracan, een Audi R8 en een Viper! Mijn alternatieve wens was om in een Lamborghini te rijden. Ik kon het haast niet geloven. Daar zit je dan, samen met je held, in je droomauto!


Eenmaal thuis aangekomen kon ik het eindelijk zeggen.. WISH GRANTED!!