'Een leuke dag met mijn hele klas'

Jayden, 6 jaar

Leukemie

De Wish Journey van Jayden

Jayden is 6 jaar en heeft leukemie. Zijn Wish Journey was echt een feest dat hij nooit meer zal vergeten.


GOOCHELEN IN DE KLAS

Als Jayden de klas in komt gaat goochelaar Jerry ook mee naar binnen. Hij verzorgt een fantastische goochelshow, ook Jayden laat een paar leuke goocheltrucjes zien, Jaap Aap steelt de show met zijn brutale grappen. Natuurlijk mag juf Anita ook nog even meedoen. Met haar ring wordt een spannende truc gedaan en als ze opgelucht deze weer terug krijgt, blijkt haar horloge verdwenen. Gelukkig komt alles goed! De tijd vliegt en ineens staat de bus ook al voor de school. Het feest gaat nog door.

ALS ECHTE VIPS

Met z'n allen eerst naar de McDonalds. Jayden en zijn gezelschap worden als VIP's voorzien van een lekkere Happy Meal. Iedereen mag zijn drinken uitkiezen. Jayden mag zijn eigen ijsje maken en krijgt daar een heel mooi certifaat voor.

Na zo'n maaltijd hebben alle kinderen weer energie voor tien en wordt het de hoogste tijd om een paar uurtjes lekker te gaan rennen, spelen en klimmen bij Ballorig. De kinderen hebben er reuze veel zin in. Bij binnenkomst worden de jassen en schoenen snel uitgetrokken en rent Jayden samen met zijn klasgenootjes het leuke speelparadijs binenn. Glijden, trampoline springen en klimmen!


Voor de klasgenootjes van Jayden zit het feest er op. Echter voor Jayden staat er een fantastische limousine klaar met zijn naam erop, wat een verrassing. Samen met zijn papa, mama, zusje, oom, vriendje en vriendinnnetje mag Jayden in deze mooie auto stappen naar restaurant Montegiove.

In restaurant Montegiove staat een lange gedekte tafel en mag Jayden samen met de kok lasagne maken. Er wordt gesmuld van de lasagne, pizza en pasta en het wordt steeds rustiger. Alle kinderen zijn heel moe van deze mooie en vrolijke dag. Na het eten stapt Jayden weer in de limousine. Moe en heel blij met alles wat hij vandaag heeft meegemaakt, droomt hij nog na van alle mooie belevenissen!!