Together we are Make-A-Wish

We hebben zó veel verhalen te vertellen. Mooie, grappige, ontroerende en bijzondere verhalen. Van wenskinderen en hun ouders. En van de vrijwilligers, zakelijke relaties en donateurs die de Wish Journeys mogelijk maken. Daarom hebben we besloten voortaan elk kwartaal een Wish Magazine uit te geven. Want als je een storysharing brand wil zijn, dan moet je die verhalen wel delen.


Mijn persoonlijke ambitie is een hechte community opbouwen. Together we are Make-A-Wish. Een grote groep betrokken mensen die de dromen van onze wenskinderen laten uitkomen. Die samen het verschil maken. Met het Wish Magazine willen we de hele community, dus ook jou, aan ons binden en met elkaar verbinden. Jou de verhalen laten meebeleven vanaf de eerste rij. Want dan ervaar je pas echt waar we het voor doen.


Zo vertelt vrijwilliger Menno over zijn persoonlijke ervaringen, zetten we enkele Wish Journeys in de spotlights en geven we een preview van een belangrijke mijlpaal: de lancering van de Wish Maps. Nieuwsgierig naar de verhalen? Blader dan snel verder …


Veel leesplezier!

Hanneke Verburg, directeur